Om oss

Big Tree är en kreativ och nyskapande full-service byrå som utvecklar kommunikationslösningar, stora som små, på våra två kontor i Stockholm och Västerås. Vi skapar uppmärksamhet och engagemang kring varumärken genom design, annonser, webbar, trycksaker, filmer, appar och mycket mer. Men i det kreativa flödet är vi alltid noga med att se till att uttrycket inte kommer i vägen för kommunikationens syfte: att påverka målgruppen och skapa ökad försäljning. 

Med stor erfarenhet av kommunikationslösningar för många av Sveriges största och inflytelserika varumärken (H&M, Absolut Vodka, Dell, Carlsberg mfl.) är vi vana att ska pr och reklam som gör verklig skillnad. 

Big Tree är en dynamisk nätverksbyrå som ständigt växer med nya kompetenser och uppdrag. Det som skiljer oss mot andra är att vi skräddarsyr varje arbetsgrupp utifrån kundens behov av kompetenser. Tack vare detta får våra kunder alltid maximalt med engagemang utan dyra overheadkostnader. Vi är inte heller knutna till givna reklamlösningar utan kan alltid utgå ifrån vad som är bäst för det givna tillfället.

Kort sagt, vi erbjuder både strategisk rådgivning och praktiskt genomförande av hela eller delar av ett företags marknads- och kommunikationsinsatser
Daniel Taub | ägare, projektledare & kundansvarig 
...har mer än ett decenniums erfarenhet på internationella storföretag inom health care sektorn som bl a produktchef, brandmanager och marknadschef. Jag har på nära håll fått uppleva vad som krävs för ett effektivt samarbete mellan beställare och konsulter när målet är att utveckla ett varumärke och erövra andelar i hårt konkurrensutsatta marknader. 

Vi samarbetar med CITYWEB när det gäller app- och webbutveckling.